Polenlaan 10 10 - 9190 Kemzeke
Tel.: 03 500 09 91
Contacteer ons!
De smaken zijn uniek bij Broodtique

Smaakvol uit eten te Stekene

Een drukke dag op het werk, een gezellige dag met vrienden of familie of een welverdiende koffiepauze? Spring gerust eens binnen in ons thee- en koffiehuis en ga lekker uit eten te Stekene.

Voor de zoetebekjes

Bij koffie of thee hoort natuurlijk een lekkere versnapering. Dat treft, want Broodtique bakt iedere dag verse taarten en gebakjes op ambachtelijke wijze. Daarbij smaakt uw tas dubbel zo goed! Echte zoetebekken zullen dus wel aan hun trekken komen maar ook wie het liever niet te zoet heeft, krijgt vanalles geserveerd.

Ontbijt of lunch

Naast onze lekkere belegde broodjes serveert koffiehuis Broodtique in Stekene ook heerlijke ontbijtjes, lunch en diverse soorten salades.

Het ontbijt zou de belangrijkste maaltijd van de dag zijn. Dat geloven wij graag! Daarom bieden wij u met de ontbijtformules graag een goed begin van uw dag aan. Het heerlijk ontbijt, met zelf gebakken broodjes, koffiekoeken en gebak is zeker een aanrader! Bovendien hoeft uit eten gaan niet duur te zijn wanneer u opteert voor Broodtique in Stekene.

Contact

Kom zeker langs bij koffiehuis Broodtique en ontdek hoe echte lekkere koffie en zelfgemaakte taartjes en gebak echt moeten smaken!

Clikc+